 |
|
 |
|
النكتة
|
|
|
|
|
|
 |
|
 |
|
| Abd Allah Ali |
-:أضافها
|
|
| |
-:المشاركات
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Ali Foda 2014-12-14 17:49:25
يابخت القصيرين فى الشتا ... مش فارقه معاهم البطانيه بالطول ولا بالعرض
|
Aber Ahmed 2015-02-06 00:49:32
في مرة واحد نذل راح عا المقابر وحط شريط الحياة حلوة
|
Abd Allah Ali 2014-08-02 04:41:10
اثنين مـدراء ... واحــد عــام ... وواحــد غـــرق
|
Ali Foda 2014-12-14 18:27:44
قصة حقيقية !!!
حكم احد الملوك على نجار بالموت فتسرب الخبر إليه فلم يستطع النوم ليلتها
فعندما علمت زوجته بهذا قالت له : ايها النجّار نم ككل ليلة فالرب واحد والأبواب كثيرة !.
نزلت الكلمات سكينة على قلبه فغفت عيناه في النوم، ولم يفق إلا على صوت قرع الجنود على بابه. شحب وجهه ونظر إلى زوجته نظرة يأس وندم وحسرة على تصديقها.
فتح الباب بيدين ترتجفان ومدهما للحارسين لكي يقيدانه، فقال له الحارسان في استغراب : لقد مات الملك ونريدك أن تصنع تابوتا له.
أشرق وجهه ونظر إلى زوجته نظرة اعتذار فابتسمت وقالت :أيها النجّار نم ككل ليلة فالرب واحد والأبواب كثيرة!.
فالعبد يرهقه التفكير و الرب تبارك وتعالى يملك التدبير. وتذكر دائما:-
|
Walied Farid 2015-02-14 01:54:30
واحد سمع عن النظاره اللى يلبسها يشوف الناس من غير هدوم باع كل املاكه وسافر يشتريها ورجع البلد لابس النظاره شايف الناس كلها من غير هدوم وراح البيت وفتح الباب لقى مراته واقفه مع واحد والاتنين من غير هدوم قلع النظاره بردو من غير هدوم لبس وقلع بردو من غير هدوم مراته طلعت تجرى عليه وبتقوله…سامحنى راح ضربها بالرجل وقلها غورى خلينى فى النظاره اللى علقت دى.
|
|